Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Voordelen en tarieven van de virtuele golfclub Golf4Holland

Kies voor het gemak van een virtuele golfclub met een lage contributie

Voor iedereen die lid wil zijn van een officiële golfclub en toch de vrijheid wilt behouden om zelf te bepalen waar u golft, is een virtuele golfclub een uitstekende keuze. Betaal een lage contributie, speel waar en wanneer u maar wilt en zorg ervoor dat uw handicap 54 (GVB) geregistreerd is bij de NGF. En of u nu weinig of veel golft, u bespaart altijd op het lidmaatschap en op de greenfee met de korting op 100+ golfbanen.

Word direct lid!

Actietarief lidmaatschap

Maak vanaf 1 september 2023 gebruik van de actietarieven om van 1 november 2023 t/m 31-12-2024 lid te zijn (incl. NGF Registratie en NGF Pas)

Volwassen 29 jaar en ouder

€ 66,-

Jongeren Van 19 t/m 28 jaar

€ 56,-

Jeugd 18 jaar en jonger

€ 46,-

Bespaar honderden euro's op uw lidmaatschap

De virtuele golfclub van Golf4Holland is volledig gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NGF (Nederlandse Golf Federatie). U bent als lid van de virtuele golfclub ook volwaardig lid van de NGF en met uw NGF-golfpas kunt u in binnen- en buitenland op golfbanen spelen.

Het lidmaatschap bij Golf4Holland heeft één van de laagste tarieven, u bespaart honderden euro's op het lidmaatschap in vergelijking met reguliere golfbanen. In combinatie met de vele deals waar u gebruik van kan maken, bespaart u nog eens honderden euro's op de greenfees bij golfbanen.

Tarieven jaarlidmaatschap

Volwassen 29 jaar en ouder

€ 66,-

Jongeren Van 19 t/m 28 jaar

€ 56,-

Jeugd 18 jaar en jonger

€ 46,-

Speel waar en wanneer u maar wilt met hoge kortingen

Als lid van Golf4Holland kunt u gebruikmaken van 100+ kortingen op de greenfees van golfbanen in binnen- en buitenland. Kies een golfbaan in een gebied naar keuze, print een voucher uit en geniet van een van de mooie golfbanen. Klik op onderstaande link voor een overzicht van golfbanen in Nederland waar u met korting kunt spelen. En natuurlijk krijgt u ook 10% korting in onze webshop als lid!

Alle locaties met korting

Krijg toegang tot de moderne, digitale omgeving en apps

Maak gebruik van de gebruiksvriendelijke website en apps om scorekaarten direct te verwerken bij de NGF. Start een nieuwe scorekaart, vul uw scores in en laat de website of app zelf uw score berekenen en verstuur deze direct naar de NGF. U heeft altijd inzicht in uw actuele handicap en u kunt eenvoudig scores tot 4 personen berekenen met de app.

Alle voordelen van de app

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Multispeler scoring
 • Score per hole van 1-4 spelers invullen (onbeperkt, gratis)
 • Resultaten automatisch berekend (onbeperkt, gratis)
 • Bewaar scorekaarten op uw telefoon (onbeperkt, gratis)
 • Opgeslagen scorecards (onbeperkt, gratis)
 • E-mail scorekaarten (onbeperkt, gratis)
 • Account op mobiel apparaat voor niet leden
 • Opslag en registratie scorekaart bij NGF (alleen leden)
 • Het laatste golfnieuws
 • Overzicht aankomende evenementen
 • Complete baaninformatie
Word direct lid!