Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Resultaatgerichte all-in golfcursussen in heel Nederland voor alle niveau's.

LEER GOLFEN OP NIVEAU | ERVAAR PLEZIER | BEHAAL UW HANDICAP54/GVB

Met de beste start in golf kunt u ècht bepalen of golf een blijvende sport voor u is. Onze golfcursus is ontstaan uit jarenlange ervaring en observatie door golfprofessionals in Nederland. Wij gaan met u op zoek naar het onderdeel van golf waar u echt plezier uit haalt; competatieve elementen, gezelligheid met vrienden en kennissen of zakelijke aspecten. In combinatie met het aanleren van een sterke basis, kunt u direct na de golfcursus genieten van de golfbaan en de golfsport.

Locaties golflessen in Nederland Locaties golflessen in Nederland Locaties golflessen in Nederland Locaties golflessen in Nederland

De driving range is effectief, de golfbaan is de echte leerschool

PRAKTIJKGERICHTE GOLFLESSEN | LEER DE ESSENTIE VAN GOLF | LOOP VLOT EN KUNDIG EEN RONDE

Het aanleren van een goede swing is essentieel om golf op een aangename manier te kunnen spelen. De driving range is hier onmisbaar bij en stelt u in staat bepaalde facetten van de swing keer op keer te kunnen herhalen voor een optimale leercurve. In tegenstelling tot de meeste golfcursussen, verplaatsen wij het oefenterrein veelvuldig naar de golfbaan, de plek waar het er echt om gaat! U ervaart de omgeving, de verschillende posities waarin u verkeert en u zult in aanraking komen met uw medespelers en spelers voor en achter u. We hopen hierbij dat de vonk op u overslaat en u niet meer van de golfbaan te halen bent.

Inhoud cursus ALL IN voor € 695,- p.p.

  • Maximaal 4 personen per golfprofessional
  • 12 uur golfles bestaande uit 6 golflessen van 2 uur
  • 3 baanlessen bestaande uit 9 holes
  • Inclusief het NGF Regel Examen
  • Lidmaatschap virtuele golfclub Golf4Holland incl. NGF Registratie
  • Gekwalificeerde golfprofessionals die bij elke les aanwezig zijn
  • Gratis deelname aan 5 regionale trainingen met golfpro
  • Volledig all-in, er zijn gegarandeerd geen extra kosten
  • Kortingen op greenfees in NL & EU
  • 10% korting op alle artikelen in onze shop!

Inclusief lidmaatschap online golfclub

Logo Golf 4 Holland

Na het volgen van de golfcursus wordt u automatisch lid van de virtuele golfclub Golf4Holland. Uw handicap wordt bij de NGF geregistreerd, u ontvangt een digitale en een fysieke NGF-golfpas en u krijgt op 100+ golfbanen in binnen- en buitenland korting op de greenfee.

Alle informatie over de golfclub

U kunt zich geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen inschrijven voor de Golf Fun Factor golfcursus. Uw aanmelding wordt gebruikt om bij u in de buurt een cursusgroep samen te stellen. Wij zullen u hiervoor uitnodigen en u kunt dan beslissen of u daadwerkelijk aan de golfcursus wilt beginnen. Lees de veel gestelde vragen voor meer informatie over de aanmeldprocedure.

Aantal deelnemers
Geef het aantal deelnemers aan

Voorkeursdatum
Ongeldige invoer

Voor- en achternaam
Vul uw voor- en achternaam in

Straatnaam + huisnummer
Vul uw straatnaam en huisnummer in

Postcode
Vul uw postcode in

Woonplaats
Vul uw woonplaats in

Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in: uwnaam@domein.nl

Bent u al lid van Golf4Holland?
Geef aan of uw lid bent van Golf4Holland

Wat is uw huidige niveau?
Geef aan op welk niveau u zit

Belangrijke informatie voor ons
Invalid Input

Leer ècht golfen met de Golf Fun Factor golfcursus

Waar de standaard golfcursus gefocust is op de techniek en de theorie achter golf, proberen wij bij u ook het enthousiasme aan te wakkeren. Wij gaan samen met u op zoek naar de Fun Factor in golf. Dit bereiken we door de trainingen te voorzien van uitdagende onderdelen en door vaker met u de golfbaan op te gaan. U leert een solide golfswing aan waardoor u veel meer profijt heeft van uw gedane investering.

In onze golfcursus bent u veel op de golfbaan te vinden en leren we u op een aangename manier een ronde golf te spelen. U bent in staat om na de golfcursus volgens de golfregels en etiquette een vlotte ronde golf te spelen, waarmee u zeker indruk zult maken op uw medespelers.

Golf met uw zakelijk netwerk

Golf Fun Factor zakelijk

Golf is een unieke kans om met (potentiële) relaties in een prachtige omgeving van gedachten te wisselen. En u leert uw relatie beter kennen. Golf geeft een goed beeld van het karakter en de persoonlijkheid van uw zakelijke relaties. Dat geldt anders uiteraard ook.

"Ontdek het echte karakter van uw zakelijker relatie"

Met de Golf Fun Factor wordt u hierop voorbereid door de "do's en dont's" te leren van het zakelijk golfen. U leert op uw relatie te letten en op uzelf, u bent hierdoor al meteen een plezier om mee te golfen. Dat levert vervolgafspraken en uitnodigingen op en u zult merken dat het een van de beste investeringen is die u ooit zult doen.

Golf met uw familie

Golf Fun Factor met familie

U wilt graag als gezin een sport beoefenen? We heten u welkom in golf! Kom als gezin naar de golfbaan en speel samen of tegen elkaar op uw eigen niveau door het gebruik van het handicapsysteem. Met de vele verschillende elementen in golf is er voor ieder wat wils.

"De ideale sport voor alle leden van het gezin"

Met de Golf Fun Factor gaan we met uw gezin op zoek naar datgene waar uzelf en uw gezinsleden het plezier weten te halen uit golf. Dat zal voor iedereen anders zijn, maar het zorgt er wel voor dat u allemaal kunt genieten van het spel. Een ochtend of middag golf met uw gezin betekent sportief samenzijn in de buitenlucht.

Golf met uw vrienden

Golf Fun Factor met vrienden

Stel uw groep zelf samen en leer golfen met uw vrienden in een groep van vier personen. Boek uw golflessen in het weekend en sluit uw training af met een lunch of diner in het clubhuis van de golfbaan. Een ideale tijdsbesteding van uw vrije tijd met uw vrienden!

"Een sportieve en ontspannen tijdsbesteding met uw vrienden"

We zorgen ervoor dat onze groepen nooit groter zijn dan vier personen om de kwaliteit te waarborgen. Na het volgen van de golfcursus kunt u met zelfvertrouwen en plezier de golfbaan op met uw vrienden. Het golfen met vrienden geeft een extra dimensie aan de sport en u bent voor een langere tijd samen op de mooiste plekken in Nederland.