Top

Advertentie

0
0,00 EUR

Wat heeft u nodig om te gaan golfen?

U wilt starten met golfen? Waar moet u aan denken? Welke vragen moet u zichzelf stellen? Wilt u lid worden van een golfclub of bent u liever een vrije golfer? Welke golfset gaat u aanschaffen? Gaat u meteen een golfset op maat aanschaffen of begint u met een starters golfset? Welke andere benodigdheden zijn handig om te hebben? Vind hier alle informatie.

Startersbenodigdheden als u begint met golfen

Om uw Clubhandicap 54 (GVB) te halen, wordt er niet van u verwacht dat u een professionele golfset bestaande uit 14 golfclubs met alle beschikbare hulpmiddelen bij u heeft. U bent beginnende golfer en zo wordt ook met u omgegaan in het GVB-examen. Er zijn wel een aantal minimum vereisten die in kleine mate kunnen verschillen tussen golfclubs:

  1. Golfset: een starters golfset met 5 golfclubs is al voldoende. Minimaal benodigde golfclubs: 5, 7, 9, SW en een putter.
  2. Hulpmiddelen: zorg tenminste voor voldoende tees, genoeg ballen, een pitchvork en vergeet niet het kleine regelboekje met de golfregels.
  3. Kleren: per golfclub gelden verschillende regels, dus vraag dit na bij uw golfclub. Sommige golfclubs tolereren tennisschoenen, sommige golfclubs vereisen golfschoenen met spikes. Kleed uzelf netjes en volgens de regels van de golfclub.

Vind alle golfproducten bij Startende Golfers Webshop

Startende Golfers is gespecialiseerd in golfproducten voor beginnende golfers. Veilig betalen met iDeal of bankoverschrijving, lage verzendkosten en snelle levering.

Starters Golfsets

Starters Golfsets

Bekijk de collectie

Golfaccessoires

Golfaccessoires

Bekijk de collectie

Oefenmaterialen

Puttingmat

Bekijk de collectie

Golfboeken voor startende golfers

Hieronder vindt u een selectie van golfboeken die handig zijn bij het voorbereiden op het golfregelexamen en voor startende golfers. Deze golfboeken en meer zijn speciaal voor u geselecteerd en zijn online te bestellen in onze webshop.

Naar onze webshop met golfboeken

Golfregels vanaf 2016

Golfregels vanaf 2016

Nu kopen - € 2,50

Oefenvragen voor het golfregelexamen

Koop het boek Oefenvragen voor het golfregelexamen

Nu kopen - € 17,50

NGF Golf Startpakket

Koop het boek Golf Startpakket

Nu kopen - € 42,95

Golfregels voor Startende Golfers

Koop het boek Golfregels en vragen

Nu kopen - € 12,50

Golfregels kort uitgelegd

Koop het boek Golfregels uitgelegd

Nu kopen - € 12,95

De belangrijkste golfregels voor de jeugd

Koop het boek De belangrijkste golfregels voor de jeugd

Nu kopen - € 9,90

Golfbenodigdheden ná het behalen van Handicap 54 (GVB)

Na het behalen van uw GVB-examen zijn er verschillende producten te koop die u nodig zou kunnen hebben om verder te gaan met golf. Hieronder vindt u een aantal tips die u kunt gebruiken. U kunt ook het menu bovenaan dit artikel gebruiken.

Advertentie